Sobre nosaltres.


els nostres inicis

La nostra companyia neix el 2014, amb un equip de professionals amb àmplia experiència en el sector del transport i reciclatge de materials procedents de la construcció. La seva llarga trajectòria a grans companyies del sector dels residus ens va permetre créixer ràpidament superant els objectius marcats per als següents 3 anys.


visió de futur

A mitjans de 2017 el director de la companyia pren un nou rumb cap a les matèries plàstiques reciclades, obrint un departament i especialitzant-se en diversos tipus de materials, en les diferents formes i per a les diferents aplicacions, el repte era mirar cap a un futur en què es pugui reutilitzar almenys el 70% de les matèries plàstiques que fem servir al nostre dia a dia, des d’una bossa per a la compra, un pot de xampú, una ampolla d’aigua, o una joguina per a nens.


expansió

La companyia Genco comença a exportar i importar materials des de i per a qualsevol part del món, de manera que avui és capaç de minimitzar costos i oferir als seus clients la possibilitat d’adquirir diferents materials 100% reciclats a uns preus molt competitius.

La nostra voluntat de continuar creixent ens porta a ampliar la nostra estructura i signar acords importants amb grans col·laboradors, per poder oferir subministrament constant amb qualitats de materials homogènies i de gran qualitat.

Gràcies per confiar en nosaltres.

polímers

Al nostre apartat de polímers, podràs trobar els productes que més venem, amb les seves descripcions i varietats, i amb les fitxes tècniques on podràs veure la qualitat del producte.

contacta amb nosaltres.


Si creus que pots aportar-nos algun producte, o vols treballar amb nosaltres, omple el següent formulari i et respondrem el més aviat possible.

+34 937 447 218

info@gencotrade.es

  *Nom

  Cognoms

  *Email

  Telèfon

  Escriviu el vostre missatge

  Desplaça cap amunt